Louis Poulsen Nyheder
Kom ind i butikken og se alle nyhederne fra Louis Poulsen Lightning
 
Vi glæder os til at se dig!      

Limited Edition udgave af Y-stolen i elm

Vær med til at markere Hans J. Wegners fødselsdag.

D.27 april, og kun denne dag har du muligheden for, at købe Y-stolen som limited edition udgave.
Stolen vil være indgraveret med Hans J. Wegners signatur samt fødselsdato. Der udover får du også et ægthedscertifikat med
.

Pris Y-stol i olieret elm med naturflet - 4.995,-
 


Tiger Stol Black Edition

Naver Collection lancerer nu Tiger-armstolen i en Special Edition-udgave i helt sort. Special Edition-udgaven har et sort, pulverlakeret stel, ryg i sortbejdset ask og sort Select-lædersæde med sortmalet bagside. 

På de første 2000 eksemplarer af Tiger-armstolen i special Edition-udgaven er der ilagt et stålskilt med signatur af designer Henrik Lehm og nummerering fra 1-2.000.

Design: Henrik Lehm
Mål: 54x54x80 cm.

Super-Elipse bordet i nano-laminat

Frits Hansen har lavet en  relancering af en klassiker: De introducerer 8 nye farver til den velkendte bordserie oprindeligt designet af Piet Hein, Bruno Mathsson og Arne Jacobsen. Det smukke bord er lavet endnu smukkere - og stærkere - ved at indføre en ny laminatoverflade, der er resistent over for ridser og hverdagens brug. Bordserien findes nu også i en smuk monokrom udgave, hvor de ikoniske spændben og den nye, slidstærke bordplade forenes i ens nuancer.


                                                                                                                                   

 

Møbelhuset Silkeborg - Stagehøjvej 19A - 8600 Silkeborg - Telefon 86 80 08 25 - Fax 86 80 08 75 - E-mail info@mobelhusetsilkeborg.dk - CVR 29316317
Handelsbetingelser
Dankort